20%

Frezylac Platinum 1 Organic Milk Βιολογικό Κατσικίσιο Γάλα για Βρέφη από την Γέννηση έως τον 6o Μήνα 400gr

Brand: Frezylac Αρχική τιμή: 19,52 € Aπό 15,62 € σε 1 καταστήματα Περιγραφή Εφαρμογή Αξιολογήσεις (0)
Μενίδι
Ελ. Βενιζέλου 59 & Ιωλκού
20%
15,62 €
Αμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Μεταφορά στο Κατάστημα
3,50€
19,12€
Μεταφορικά
Σύνολο

Κατσικίσιο Βιολογικό Γάλα.
 
Το Frezylac Platinum 1 είναι αγνό βιολογικό κατσικίσιο γάλα σε σκόνη, κατάλληλο για τη διατροφή του τελειόμηνου βρέφους από τη γέννηση έως τον 6° μήνα.
Βασισμένο στις απαιτητικές αρχές της βιολογικής αιγοκτηνοτροφίας, θέτει γερές βάσεις για την ανάπτυξη και τη μελλοντική υγεία του βρέφους.
Χάρη στην ιδιαιτερότητα της πρωτεϊνικής σύνθεσης του κατσικίσιου γάλακτος, το Frezylac Platinum 1 προσφέρει μεγάλα οφέλη στην πέψη και την καλή υγεία του εντέρου και βέβαια, συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνες, ιδανική αναλογία κορεσμένων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, βιταμίνες, μέταλλα (σωστή αναλογία ασβεστίου/φωσφόρου) και ιχνοστοιχεία. 
  • Προϊόν βιολογικής αιγοκτηνοτροφίας 
  • Χαμηλά ποσοστά σε υδατάνθρακες, κορεσμένα λιπαρά, νάτριο και κάλιο 
  • Ιδανικά ποσοστά σε ενέργεια, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα 
  • Χωρίς GMO (γενετικά τροποποιημένους παράγοντες)
  • Χωρίς γλουτένη 

Εύπεπτο με ήπια γεύση και ουδέτερη οσμή.

Για λόγους υγείας, ασφάλειας & προστασίας του εκάστοτε καταναλωτή επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε Βρεφικά Γάλατα - Σκόνες & Κρέμες

  • Βράζετε φρέσκο καθαρό νερό για 5 λεπτά & αφήνετε να κρυώσει στους 40°C.
  • Ρίχνετε την απαιτούμενη ποσότητα βρασμένου νερού (δείτε τον πίνακα με τις οδηγίες ανασύστασης) στην αποστειρωμένη φιάλη.
  • Χρησιμοποιώντας την εσώκλειστη μεζούρα μετράτε τη σωστή ποσότητα σκόνης.
  • “Κόψτε” την επιφάνεια κάθε μεζούρας με την ανάποδη ενός καθαρού, στεγνού μαχαιριού και προσθέστε.
  • Κλείνετε την φιάλη με το αποστειρωμένο πώμα και αναδεύετε επιμελώς μέχρι να διαλυθεί εντελώς η σκόνη.
  • Αφαιρείτε το πώμα και τοποθετείτε την αποστειρωμένη θηλή.
  • Αφήνετε το περιεχόμενο να κρυώσει (37°C).
  • Ελέγχετε την θερμοκρασία στάζοντας μερικές σταγόνες στο εσωτερικό του καρπού σας.