Macrovita Men After Shave Balsam Γαλάκτωμα Για Μετά Το Ξύρισμα Με Βαμβάκι & Λυκίσκο Για Φρεσκάδα, Ενυδάτωση & Προστασία 100ml + Δώρο Shower Gel 100ml
Σύγκριση τιμών
0 καταστήματαΔεν υπάρχει προσφορά για αυτό το προϊόν
Eνημερωθείτε όταν γίνει διαθέσιμο
Ανδρικό σετ περιποίησης για πρόσωπο και σώμα με γαλάκτωμα για μετά το ξύρισμα και δώρο αφροντούς. Το γαλάκτωμα με βαμβάκι και λυκίσκο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε οινόπνευμα, δροσίζει, αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα μετά το ξύρισμα, ενώ απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Το αφροντούς καθαρίζει, τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, χαρίζοντας αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας.
Μετά το ξύρισμα απλώστε το γαλάκτωμα στο πρόσωπο με ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Χρησιμοποιήστε το αφροντούς σε βρεγμένη επιδερμίδα, κάντε απαλό μασάζ μέχρι να δημιουργηθεί αφρός και ξεβγάλτε καλά.