AG Pharm Cleansing Kit Dry & Normal Skin

Brand: Ag Pharm Αρχική τιμή: 10,50 € Aπό 10,50 € σε 0 καταστήματα Περιγραφή Εφαρμογή Αξιολογήσεις (0)

Σύγκριση τιμών

0 καταστήματα

Δεν υπάρχει προσφορά για αυτό το προϊόν

Eνημερωθείτε όταν γίνει διαθέσιμο

Κιτ ενυδατικό gel καθαρισμού προσώπου & βουρτσάκι 2 όψεων

Το κιτ περιέχει:

  • Υγρό σαπούνι σε μορφή gel για ξηρές και κανονικές επιδερμίδες

Υγρό σαπούνι σε μορφή gel με καλέντουλα, χαμομήλι και εκχύλισμα σεντέλας, φυτό ασιατικής προέλευσης που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

Αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και το μακιγιάζ ενώ παράλληλα λόγω των πλούσιων συστατικών του, ενυδατώνει και απαλύνει την επιδερμίδα.

Ιδανικό καθαριστικό για ξηρές και κανονικές επιδερμίδες

&

  • Bουρτσάκι καθαρισμού 2 όψεων

Βουρτσάκι με κεφαλή διπλής όψης και σταθερή λαβή για βαθύ καθαρισμό και αναζωογόνηση του προσώπου.

Οι μαλακές πυκνές τρίχες της μιας όψης συμβάλλουν στο βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας σας, αφαιρώντας αποτελεσματικά ρύπους, λιπαρότητα και υπολλείματα μακιγιάζ.

Η μαλακή και εύκαπτη επιφάνεια από σιλικόνη χρησιμοποιείται για να κάνετε απαλό μασάζ. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και λειτουργεί σαν peeling βοηθώντας στην ανάδειξη μιας λαμπερής επιδερμίδας.

  • Απλώστε στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις πρωί ή/και βράδυ και αφαιρέστε με νερό.Να αποφεύγεται η περιοχή των ματιών.Για εξωτερική χρήση.