- Vichy Neovadiol Magistral για Ξηρές-Πολύ Ξηρές Επιδερμίδες 50ml
Η Neovadiol Magistral είναι κατάλληλη για τις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, που νιώθουν πολύ μεγάλη ξηρότητα του δέρματος, και λόγω της απώλειας δερματικής πυκνότητας αισθάνονται την ανάγκη να ξαναρυθμίσουν αναλογικά τις 3 ζώνες-κλειδιά του προσώπου τους: ζυγωματικά, λαιμό και όψη του προσώπου.
Η NEOVADIOL MAGISTRAL είναι μια ολοκληρωμένη κρέμα πολύ πλούσια, με υφή που έχει επεξεργαστεί ακολουθώντας συγκεκριμένη διαδικασία παρασκευής ώστε να ανταποκρίνεται στα προβλήματα του πολύ ξηρού δέρματος κατά τη μετα-εμμηνόπαυση.
Η NEOVADIOL MAGISTRAL περιέχει έναν αποκλειστικό συνδυασμό 2 συμπλεγμάτων δραστικών ουσιών:
ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΖΩΤΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ: Πλούσια σε λιπαρά οξέα Ωμέγα 3-6-9
ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ: +Proteic Gf + PRO-XYLANE™ Αυτός ο συνδυασμός δρα συγχρονισμένα και επιτρέπει την αναδόμηση τόσο των ιστών όσο και των λιπιδίων των εύθραυστων επιδερμίδων μετά την εμμηνόπαυση.
- +ΔΩΡΟ Vichy Purete Thermale Eau Micellaire Minerale - Ευαίσθητη Επιδερμίδα 100ml
Για την ευαίσθητη επιδερμίδα
Ισχυρό καθαριστικό ΝΕΡΟ Micellaire εμπλουτισμένο με Ιαματικό νερό της Vichy & πανθενόλη για ενυδάτωση
Ενδυναμώνει τον επιδερμιδικό φραγμό, δυναμώνει και προστατεύει από την ξηρότητα στο πρόσωπο και τα μάτια.
Δεν ξεβγάζεται.
98% Βιοδιασπώμενο
+ΔΩΡΟ Vichy Νεσεσέρ