
Novalac IT 1 Βρεφικό Γάλα σε Σκόνη 1ης Βρεφικής Ηλικίας κατά της Δυσκοιλιότητας έως 6μήνα 400gr
Brand:
Novalac
Αρχική τιμή: 20,67 €
Aπό 20,67 € σε 0 καταστήματα
Περιγραφή
Εφαρμογή
Αξιολογήσεις
(0)
Δεν υπάρχει προσφορά για αυτό το προϊόν
Eνημερωθείτε όταν γίνει διαθέσιμο
Γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας.
- Κατάλληλο για τη διατροφή των τελειόμηνων βρεφών από τη γέννησή τους, όταν ο μητρικός θηλασμός δεν εφαρμόζεται.
- Καλύπτει πλήρως τις διατροφικές ανάγκες των βρεφών, κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου της ζωής τους.
- Σε περιπτώσεις αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος ή ελλειποβαρών βρεφών,συμβουλευθείτε τον γιατρό σας.
Κατόπιν ιατρικής συμβουλής, η εισαγωγή του Novalac IT στην διατροφή του βρέφους, συνίσταται προοδευτικά και ως εξής:
- 1η ημέρα / 1 γεύμα Novalac IT1 κάθε 2ο γεύμα
- 2η ημέρα / Όλα τα γεύματα Novalac IT1
Οδηγίες αποθήκευσης
- Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση με το καπάκι που διατίθεται.
- Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως.
- Χρησιμοποιήστε το εντός 3 εβδομάδων από το άνοιγμα.
- Μην το χρησιμοποιείτε μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην συσκευασία.
- Μην προετοιμάζετε το μπιμπερό εκ των προτέρων, αλλά πάντα λίγο πριν από τη χρήση.
- Το γάλα πρέπει να καταναλώνεται το αργότερο μέσα σε μια ώρα από τη στιγμή της παρασκευής του.
- Απορρίπτετε μετά από κάθε γεύμα την ποσότητα του γάλακτος που παραμένει στην φιάλη.
Για λόγους υγείας, ασφάλειας & προστασίας του εκάστοτε καταναλωτή επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε Βρεφικά Γάλατα - Σκόνες & Κρέμες
- Πλένετε και αποστειρώνεται τη φιάλη, τη θηλή και όλα τα σκευή που θα χρησιμοποιήσετε.
- Βράζετε φρέσκο καθαρό νερό για 5' και αφήνετε να κρυώσει σχεδόν στους 40οC.
- Γεμίζετε τη φιάλη με τη σωστή ποσότητα νερού.
- Προσθέτετε την σωστή ποσότητα σκόνης, χρησιμοποιώντας τη μεζούρα που υπάρχει στη συσκευασία.
- Κλείστε τη φιάλη τοποθετώντας το πώμα και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί εντελώς η σκόνη.
- Αφαιρέστε το πώμα και τοποθετείστε την αποστειρωμένη θηλή.
- Αφήστε το περιεχόμενο να κρυώσει μέχρι να γίνει χλιαρ
- Δοκιμάστε τη θερμοκρασία του γάλακτος, στάζοντας μερικές σταγόνες στο εσωτερικό του καρπού σας.